Richtlijnen jeugdteams ten behoeve van Corona naar aanleiding van tijdelijke sluiting school Bergeijk (28-04)

Beste trainers , spelers en ouders.

Voor ons als vereniging is het lastig overzicht te houden met betrekking maatregelen die door scholen i.v.m. Corona in samenwerking met de GGD worden genomen. Hieronder enkele richtlijnen vanuit RKVV Bergeijk.

1. Wanneer de school in samenspraak met de GGD is gesloten en je thuis in quarantaine zit, is het ook niet toegestaan om te sporten.
  2. Wanneer het gezin in quarantaine zit wegens een positieve coronatest in het gezin mag je uiteraard ook niet komen sporten.
  3. Bij klachten blijf je thuis en het advies om je te laten testen (dit kunnen wij natuurlijk als vereniging niet verplichten).
  4. Indien je niet kunt komen sporten graag even afmelden bij de (keepers) trainers. Dit om te voorkomen dat er te weinig (of zelfs geen) spelers aanwezig zijn op de training .

Wij gaan ervan uit dat een ieder hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. We willen voorkomen dat onze mooie vereniging in een totale lockdown komt.
Hopelijk kunnen we binnenkort elkaar weer onder normale omstandigheden treffen op ons sportpark.

Namens het jeugdbestuur,
Jeroen van Hout