Corona-virus in het amateurvoetbal [update 10maart]

Zoals inmiddels bij iedereen bekend zal zijn houdt het Coronavirus Nederland en met name Brabant in zijn greep. Als vereniging volgen wij de ontwikkelingen op de voet en hanteren we daarbij de richtlijnen van de KNVB in samenspraak met RIVM, GGD en gemeente Bergeijk.

Wij verwachten dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt in het opvolgen van de hygiëne maatregelen en daarnaast bij twijfel over de gezondheid denkt aan het clubbelang en het beperken van het verspreidingsrisico.

Vooralsnog worden er vanuit de vereniging geen trainingen of wedstrijden afgelast vanwege het Corona-virus. Mochten er maatregelen worden genomen door instanties die voetbal en/of evenementen met bezoekers raken, zullen wij deze opvolgen en jullie nader informeren.

Voor nadere informatie en updates kunt u terecht op de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/59484/het-coronavirus-en-het-amateurvoetbal-nederland

Met vriendelijke groet,

Algemeen Bestuur RKVV Bergeijk

[update 10 maart]

De profvoetbalwedstrijden in Brabant voor komend weekend zijn vandaag afgelast door de KNVB. De laatste update vanuit de KNVB is dat er morgen een besluit genomen wordt over het amateurvoetbal.

Als vereniging volgen wij de ontwikkelingen op de voet en houden we ons aan het beleid van de KNVB.

Zijn er vragen, gelieve deze te stellen via de trainer/leider of direct aan het Algemeen Bestuur via communicatie@rkvvbergeijk.nl