Corona-update: herstart trainingen jeugd (vanaf maandag 4 mei)

Velen van ons zullen de berichtgeving van de overheid volgen in de strijd tegen het Corona-virus. Ook wij als vereniging volgen de berichtgeving op de voet. We zijn via de overheid en de gemeente op de hoogte gesteld dat de jeugdtrainingen weer hervat mogen gaan worden. Wij zijn zeer verheugd met dit nieuws en zijn met veel vrijwilligers aan de slag om jeugdtrainingen weer mogelijk te maken op ons sportpark. We willen een goed plan aan onze leden, ouders en kaderleden presenteren zodat gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk uitgesloten zijn en overige maatregelen gehandhaafd kunnen worden. Daarom hebben we besloten iets meer tijd te nemen. De jeugdtrainingen mogen hervat worden vanaf maandag 4 mei. Nadere informatie volgt spoedig via de trainer/leiders en de website.

Namens de jeugdcommissie,

Jeroen van Hout