Actie E-kamp / Sponsoring FC Eindhoven

Sponsoring E-kamp / Samenwerking FC Eindhoven

Om het E-kamp na 25 jaar nog maar eens een hart onder de riem te steken hebben we voor de 26e editie van het E-kamp gekozen om deze te laten sponsoren middels de samenwerking met FC Eindhoven. Deze samenwerking, aangegaan voor dit gehele seizoen 2017/2018, trapte af op 13 oktober met een wedstrijd tussen FC Eindhoven en FC Volendam. Een wedstrijd die breed gecommuniceerd is via onze club.

De afspraken zijn als volgt:

• Er is een website opgezet om leden van RKVV Bergeijk kaartjes te laten kopen voor FC Eindhoven: fc-eindhoven.nl/rkvvbergeijk
  • De actie geldt voor alle thuiswedstrijden van FC Eindhoven in de Jupiler League 2017/2018.
  • Voor ieder verkocht kaartje via deze site ontvangt RKVV Bergeijk van FC Eindhoven een cashback-bedrag voor ons spaardoel.
    • Een kaart voor de jeugd kost €5,- waarvan €2,- CASHBACK
    • Een kaart voor volwassenen kost €13,- waarvan €4,- CASHBACK
  • Aan het einde van het seizoen bekijken we welk bedrag er is gedoneerd en schenkt RKVV Bergeijk dit aan de E-kamp organisatie.

Dus was je al van plan om een keer naar FC Eindhoven te gaan, of zit dit nog in de planning? Koop dan je kaartje via www.fc-eindhoven.nl/rkvvbergeijk en help het E-kamp met een financiële ondersteuning.

Eerdere e-mailcommunicatie:

Beste ouders/(jeugd)leden van RKVV Bergeijk,

Zoals eerder aangekondigd hebben we vanaf dit seizoen een unieke samenwerking met FC Eindhoven. Middels de verenigingsactie gaat FC Eindhoven ons helpen bij het inzamelen van geld voor een sympathiek doel, namelijk het RKVV Bergeijk E-kamp.

Om mee te sparen voor dit sympathieke doel hebben we een speciale actiepagina aangemaakt. Bij aanschaf van wedstrijdkaarten via onze actiepagina schenkt FC Eindhoven een cashback-bedrag naar het E-kamp van RKVV Bergeijk.

Met RKVV Bergeijk massaal naar FC Eindhoven – FC Volendam

Op vrijdag 13 oktober 20.00 uur willen we de verenigingsactie officieel aftrappen met een verenigingsbezoek aan FC Eindhoven. We willen alle leden een onvergetelijke avond voetbal bezorgen door met een legioen aan leden van RKVV Bergeijk het Jan Louwers Stadion te laten kolken. Naast een heerlijke avond voetbal verdienen we tegelijkertijd geld voor ons sympathieke doel; het E-kamp.

Trommel je teamgenoten bij elkaar en koop allemaal een wedstrijdkaartje voor de wedstrijd FC Eindhoven – FC Volendam via onze actiepagina. Het leukste teamuitje wat er is!