Carnaval nog in de benen bij VR1

Bergeijk heeft de aftrap maar lijkt nog in een Carnavalsroes te zitten en door een verdedigingsfout kan Tilburg in de vierde minuut al scoren 0-1. Tilburg combineert goed en weet slim gebruik te maken van het langzame spel van Bergeijk. De vierentwintigste minuut valt het volgende tegendoelpunt 0-2. Bergeijk werkt hard en probeert er nog een wedstrijd van te maken. Een mooie uitbraak van Nina Brugmans gaat maar net langs doel. Even later gaat een doelpoging van Eline Uitjens ook net over het doel.

De tweede helft gaat verder zoals de eerste gestopt is; Tilburg bepaalt grotendeels het spel en Bergeijk komt in duels net tekort. Na een scrimmage in het doelgebied van Bergeijk komt de stand op 0-3. In de 69ste minuut komt Nanne van Hout in het veld. Dit na een lange revalidatieperiode van meer dan een jaar. Door snelheid van Nanne leeft het spel van Bergeijk weer even op. Helaas wordt een doelpunt van Nina afgekeurd na een overtreding. Tilburg blijft goed voetballen en de 86ste minuut valt na een mooie solo de 0-4. Bergeijk is geknakt en kunnen geen vuist meer vormen tegen Tilburg. In de laatste minuut weet Tilburg nog een maal te scoren: 0-5.

Opstelling Bergeijk VR1: Marieke van dan Broek, Nicole van der Zanden, Heike Bernards, Lieve van Hoof, Danique Loos, Lisa Duenk, Loes van de Wal, Else Sesink, Lynn van Hoof (69 Nanne van Hout), Eline Uitjens (46 Femke Dörner), Nina Brugmans.