Bergeijk VR1 ziet Rood-Wit 62 kampioen worden

Ook de gelegenheid keeper Nanne, kon in deze wedstrijd het tij niet keren tegen de uiteindelijke kampioen. Van harte gefeliciteerd Rood-Wit ’62!
De eerste 5 minuten zag het er nog goed uit voor Bergeijk omdat rood-wit zenuwachtig begon, maar na 7 minuten werd de eerste tegengoal geïncasseerd en daarna volgende al snel de 0-2 en 0-3. Gelukkig wist Nanne met een prachtige safe een penalty te stoppen en voor rood-wit leek het ook wel goed te zijn. De dames gingen met een 0-3 achterstand de kleedkamers in.

Na de rust moesten we tot de 51ste  minuut wachten op een kans voor Nina. Na een snel genomen vrije trap van Jasmijn op Nina. Deze nam de bal goed aan en schoot direct op goal, helaas net over. In de 55 minuut maakte rood-wit nog een goal en bracht de stand op 0-4. Het laatste wapenfeit kwam van Bergeijk, een identieke situatie als de 1ste kans, een snelle vrije trap van Jasmijn op Nina, maar ook deze ging jammer genoeg mis.

Met de winst en het kampioenschap van rood-wit ’62 is degradatie van Bergeijk VR1 naar de derde klasse een feit.

 

Opstelling Bergeijk VR1:
Romy Cuypers, Nicole van der Zanden, Lisa Duenk, Heike Bernards, Loes van de Wal, Lynn van Hoof, Kris van Lierop, Sacha Lohman, Jasmijn van Grotel, Nina Brugmans, Demi Verrijt, Femke Dönner , Eline Uitjens, Nanne van Hout.