Bergeijk VR1 wint eerste wedstrijd na winterstop

Na de winterstop start Bergeijk VR1 in nieuwe tenues aan het tweede deel van de competitie. Bergeijk begint goed en dit resulteert in enkele kansen tijdens de eerste minuten. In de negende minuut is het Lynn van Hoof die Bergeijk na een knappe uitbraak op voorsprong brengt. Enkele minuten later is SVSSS gevaarlijk, maar keepster Marieke van den Broek redt knap. SVSSS groeit meer in de wedstrijd, maar Bergeijk blijft de controle houden. In de 29ste minuut verdwijnt een poging van Nina net naast de kruising. Het tempo van de wedstrijd is hoog en het spel gaat snel op en neer. Na 42 minuten is Eline Uitjens gevaarlijk na een goede aanval van Bergeijk. Haar schot mis echter de juiste richting en gaat naast het lege doel van SVSSS.

Na rust komt Bergeijk sterk uit de kleedkamer. In de 48ste minuut brengt Else Sesink de stand op 0-2 met een schot onder in de hoek. Bergeijk is sterker en voetbalt goed. De druk van Bergeijk op het doel van SVSSS wordt in de 61ste minuut beloond door een doelpunt van Lynn: 0-3. Beide partijen blijven goed voetballen, maar Bergeijk is vandaag het sterkste team en behaalt een verdiende overwinning.

Opstelling Bergeijk VR1: Marieke van dan Broek, Nicole van der Zanden, Heike Bernards, Lieve van Hoof, Danique Loos, Lisa Duenk, Loes van de Wal (62 Kris van Lierop), Else Sesink, Lynn van Hoof, Eline Uitjens (62 Lexi Verzantvoort), Nina Brugmans.