Bergeijk VR1 verplettert OJC met 16-0

Bergeijk VR1 geeft een voetbaldemonstratie en wint met 16-0 van het arme OJC Rosmalen VR2. Bergeijk zet OJC Rosmalen vanaf het begin van de wedstrijd onder druk, combineert goed en scoort er lustig op los. OJC Rosmalen wordt volledig weggespeeld en na 45 minuten staat het 9-0 voor Bergeijk VR1.

Nina Brugmans bijt de spits af met twee doelpunten in de 3e en 4e minuut, 2-0. Fem Hakkens zorgt in de 5e minuut voor de 3-0. Door doelpunten van respectievelijk: Lotte Das, Jasmijn van Grotel, Else Sesink, Lotte en Jasmijn komt Bergeijk na 33 minuten spelen op een voorsprong van 8-0. Loes van de Wal zorgt net voor rust voor de 9-0 en daar mee is het fijn ranja drinken voor Bergeijk.

Na rust is Danique Loos dicht bij een doelpunt maar de bal wordt in eigen doel gewerkt na een voorzet van Lotte, 10-0. Daarna wordt het de wedstrijd van Lotte Das die met 4 doelpunten op rij de stand naar 14-0 tilt. In de 77e minuut is er even een onderbreking als Jasmijn voor de 15-0 zorgt, maar het laatste woord is wederom voor Lotte die de wedstrijd in de 89e minuut op 16-0 brengt.

Alle dames proficiat. Wat een fantastische wedstrijd.

Opstelling Bergeijk VR1: Indy van Gestel, Lieve van Hoof, Heike Bernards, Loes van de Wal, Kris van Lierop, Lotte Das, Lynn van Hoof, Else Sesink, Jasmijn van Grotel, Fem Hakkens (45 Danique Loos), Nina Brugmans.