Bergeijk Vr1 verliest tegen Hervoirt

Bergeijk VR1 verloor voor de eerste maal deze competitie van een goed spelend Helvoirt VR1. Bergeijk start slecht en daar maakt Helvoirt dankbaar gebruik van. Al na 6 minuten wordt de 1-0 gemaakt nadat een vrije trap niet goed weg gewerkt wordt uit de 16 van Bergeijk, 4 minuten later is het weer raak 2-0. Daarna komt Bergeijk beter in zijn spel en in de 15e minuut wordt de 2-1 gemaakt door Jasmijn van Grotel die er als de kippen bij is als een schot van Lynn van Hoof wordt los gelaten door de keeper. Dit wordt snel anders als Lynn in de 21e minuut rood krijgt wegens natrappen (wat overigens alleen door de scheidsrechter is gezien). Bergeijk blijft de 1e helft goed overeind en creëert nog enkele kansen.

In de 2e helft wordt de wedstrijd in de 50e minuut voor 5 minuten stil gelegd wegens commentaar op de leiding door een deel van het Bergeijkse publiek. Daarna probeert Bergeijk het nog wel maar gaandeweg wordt het steeds moeilijker om voldoende tegenstand te bieden. Als in de 65e minuut de 3-1 door Helvoirt wordt gemaakt is de wedstijd wel gespeeld en vloeien de krachten van Bergeijk langzaam weg. Uiteindelijk weet Helvoirt de stand nog naar 5-1 te tillen.