Bergeijk VR1 -ST Avesteijn Heeswijk VR1 4-0

Bergeijk VR1 -ST Avesteijn Heeswijk VR1

De dames van Bergeijk begonnen sterk aan de wedstrijd, met een vroege uitbraak waarbij Lieve helaas de bal over het doel schoot.
Ondanks een wat terugzakkend spel en een indirecte vrije trap tegen, creëerden ze kansen. Lotte gaf een prachtige bal op Lynn, die ging naar Joy, maar helaas liep de bal te ver voor haar uit om te schieten. In de 9e minuut moest Joy geblesseerd het veld verlaten, waarna Nanne haar verving.
Na een aantal gemiste kansen was het Lotte die zelf het doel vond en de score opende: 1-0 voor Bergeijk. Een schot van de tegenstander belandde op de lat. Kort hierna schiet Lotte ook de 2-0 met volle overtuiging binnen. Kort voor de rust moet ook Lieve helaas het veld verlaten wegens blessure.

Na de rust breidde Bergeijk hun voorsprong uit, met een prachtige steekpass van Nina op Nanne, die de bal binnen schoof: 3-0. Kansen bleven over en weer gaan, en in de 60e minuut vergrootte Nina de voorsprong naar 4-0, na een assist van Nanne. Hoewel Bergeijk leidde, toonde Heeswijk Dinther veerkracht. Soms hadden we er wat meer uit kunnen halen, maar al met al hebben de dames hard gewerkt en een mooi eindresultaat behaald.

Opstelling:
Nicole van der Zanden, Heike Bernards, Loes van de Wal, Julia Sleddens, Nadeche Cuypers, Nina Brugmans, Lieve van Hoof (Kim Evers), Joy Verhoeven (Nanne van Hout),
Femke Dörner (Kris van Lierop), Lynn van Hoof, Lotte Das