Bergeijk VR1 niet opgewassen tegen ZSV

Vandaag moet Bergeijk VR1 alle zeilen bijzetten tegen ZSV VR1 uit Zeilberg.

Al vrij snel na de aftrap is het duidelijk dat Bergeijk vandaag aan de bak moet. ZSV is de sterkere en goed voetballende ploeg en Bergeijk komt nauwelijks aan voetballen toe en moet telkens achter de tegenstander aan. In de 35e minuut valt het eerste doelpunt. Een steekpass op de linksvoor van ZSV wordt in eerste instantie nog door Bergeijk keepster Lobke Debie tegen haar aangetrapt maar de ZSV speelster kan de klutsbal controleren en de 1-0 scoren. In de 43e minuut valt de 2-0 als Bergeijk een vrije trap niet uit de 16 weg kan krijgen en ZSV daarvan kan profiteren.

In de 2e helft kan Bergeijk iets beter onder de druk van ZSV uitkomen en wordt de helft van de tegenstander wat vaker bezocht maar tot grote kansen leidt dit niet. De grootste kans voor Bergeijk ontstaat uit een vrije trap maar iedereen mist de bal voor het ZSV-doel. Als ZSV in de 85e minuut een te zachte terugspeelbal weet te onderscheppen en de 3-0 kan binnentikken is het over en uit voor Bergeijk.

Opstelling Bergeijk VR1: Lobke Debie, Lisa Duenk, Heike Bernards, Loes van der Wal (75 Lexi Verzantvoort), Kris van Lierop, Lieve van Hoof (45 Nicole van der Zanden), Lynn van Hoof, Else Sesink, Jasmijn van Grotel, Lotte Das (55 Saskia Koster), Nina Brugmans