Bergeijk VR1 neemt punt mee uit Rosmalen

Bergeijk start goed aan de wedstrijd en krijgt al snel een eerste kans. Na 10 minuten spelen zakt Bergeijk wat terug en is het niet scherp en fel genoeg meer. Lynn van Hoof is tweemaal dicht bij een doelpunt. Bij haar eerste schot grabbelt de keepster van Rosmalen naar de bal en rolt deze net naast en haar tweede schot wordt tegen de lat getikt. In de 31e minuut krijgt Rosmalen een kans na een goede voorzet. In de 38e minuut krijgt Bergeijk de bal niet goed weg en val de 1-0 voor Rosmalen. Twee minuten later is het Lisa Duenk die met een hard schot via binnenkant paal de 1-1 binnen schiet. Net voor rust komt Rosmalen op 2-1.

Na rust is Bergeijk een stuk feller en komt het beter in de wedstrijd. In de 51e minuut onderschept Jasmijn van Grotel een bal, neemt hem mee en rond goed af 2-2. In de 77e minuut eindigt een mooi schot van Eline Uitjens helaas op de lat. Drie minuten later verzilverd Rosmalen een penalty en komt het op 3-2. Bergeijk geeft niet op en Lotte Das maakt in de 85e minuut wederom gelijk (3-3) met een harde punter in de verre hoek. Het eindschot is voor Else Sesink maar ook haar vrije trap eindigt op de lat.
Opstelling Bergeijk VR1: Lobke Debie, Lisa Duenk (45 Saskia Koster), Heike Bernards, Loes van de Wal, Lieve van Hoof, Nicole van der Zanden, Lynn van Hoof, Else Sesink, Jasmijn van Grotel (69 Eline Uitjens), Lotte Das, Nina Brugmans.