Bergeijk VR1 maatje te klein voor Schaesberg

Na 6 minuten spelen 0-1 na een voorzet uit een ingooi van Schaesberg en wat onwennige reactie van keeper Lexi, die na een half jaar afwezigheid weer in het doel stond. Daarna een hele tijd ‘n gelijk opgaande strijd. Na 32 minuten een doelpunt uit een keiharde vrije trap van Schaesberg 0-2. In de 36e minuut 0-3 na een scrimmage voor het doel van Bergeijk. Een minuut later kon Bergeijk iets terug doen na goed doorgaan van Sasha die Jasmijn aanspeelde die daarop Femke wist te vinden die vrij voor doel kon intikken: 1-3.

Na de rust eenzelfde beeld met een sterker Schaesberg, wat in de 50e minuut resulteerde in 1-4. 10 minuten later werd het 1-5 door goed combinatievoetbal van de Limburgers. 1 minuut later kon Jasmijn, wederom door hard werken van Sasha, een bal van rechts mooi inschieten, 2-5. Weer 1 minuut later werd al weer door Schaesberg gescoord en na een mooie uitgespeelde kans kwam 10 minuten voor tijd de eindstand van 2-7 op het scorebord. Volgende week uit tegen HRC ’14 uit Hurwenen.

Opstelling Bergeijk VR1:
Lexi Versantvoort, Nina Brugmans, Loes van de Wal, Lynn van Hoof, Jasmijn van Grotel, Sacha Lohman, Eline Uitjens (Lotte Verkuilen), Femke Dörner (Nicole van der Zanden) Nadeche Cuypers, Heike Bernards; Kris van Lierop.