Bergeijk Vr1 laat de punten aan Schaesberg

Bergeijk VR1 verliest met 0-1 en laat de punten aan vv Schaesberg VR1.

De eerste minuten na de aftrap heeft Bergeijk het meeste balbezit en lijkt er geen vuiltje aan de lucht voor Bergeijk. In de 7e minuut verandert dat echter als de eerst kans van Schaesberg al meteen raak is. Met een prachtig afstandsschot komt Schaesberg op 0-1. Drie minuten later is de grootste kans van Bergeijk voor Lisa Duenk maar haar schot gaat net naast het doel. Bergeijk lijkt wat van slag en er volgt een wat rommelige eerste helft van Bergeijks zijde waarbij het voetbal zich vooral op het middenveld afspeelt met weinig kansen voor beide teams.

De 2e helft herpakt Bergeijk zich en speelt het wat meer op de aanval. Dit resulteert in de 54e minuut in een schot op de paal van Lotte Das. Bergeijk is iets beter dan Schaesberg maar ook nu leidt het niet tot veel en grote kansen voor beide partijen. De beste kans van Bergeijk is voor Else Sesink maar haar afstandsschot gaat net over en zo neemt vv Schaesberg de 3 punten mee naar Landgraaf.

Opstelling Bergeijk VR1: Lobke De Bie, Nicole van der Zanden (73 Eline Uitjens), Heike Bernards, Loes van der Wal, Kris van Lierop (35 Lieve van Hoof), Lisa Duenk, Lynn van Hoof, Else Sesink, Jasmijn van Grotel, Lotte Das, Fem Hakkens (50 Lexi Verzantvoort).