Bergeijk vr 1- Avanti ‘31 vr 1 1-3

We gaan goed van start wat resulteert in een aanval via de rechterzijde met Joy, die de bal naar Sacha speelt. Van Sacha naar Nina, die niet aarzelt in goed binnenschiet.
Daarna gaat het gelijk op met over een weer kansen, die aan beide zijden geen goals opleveren. In de 17e minuut dan een mooie aanval over links. Sacha speelt haar man goed uit en via de linkerflank brengt ze de bal in de voeten van Nina die rechts voor de goal vrij staat.
Helaas vergeten we onszelf te belonen….
Over en weer blijven er wat kansen komen en dan in de 30e minuut een foutje achterin, Nicole is kansloos.
In de 33e minuut gaan we weer via links, Sacha op snelheid een pass op Lieve die goed uithaalt, maar net niet ver genoeg in de hoek.

Met 1-1 gaan we de rust in.
In de 54e minuut krijgen we dan een penalty tegen die benut wordt door Avanti. In de 64e minuut krijgen we een onterechte vrije trap tegen op een gevaarlijke plek. Gelukkig staat Nicole perfect opgesteld en kan m eruit houden.
In de 67e weer een goeie kans voor Bergeijk, maar Lotte krijgt de bal net niet goed op haar schoen, waardoor deze erover vliegt.
Dan 10 minuten voor het einde scoort Avanti de 1-3 doordat we de buitenspelval niet goed hebben toegepast.

Hard gewerkt, goed gespeeld en onszelf niet beloond.

Opstelling Bergeijk:
Nicole van der Zanden, Loes van de Wal, Kris van Lierop, Nadeche Cuijpers, Heike Bernards, Lisa Duenk (Eline Uijtjens) , Lotte Das, Lieve van Hoof, Nina Brugmans, Joy Verhoeven (Fem Hakkens), Sacha Lohman