Bergeijk terug naar 3e klasse

Bergeijk- Rimboe 5-2
Bergeijk heeft een verdiende en ruime overwinning behaald in de finale van de nacompetitie tegen Rimboe (Wouwse Plantage) op het neutrale veld van RKVV Berkdijk te Kaatsheuvel.
Bergeijk keert hiermee weer terug in de 3e klasse.
Bergeijk begon goed aan de wedstrijd. Bouwde een overwicht op en opende ook de score. In de 21e minuut kwam een inzet van Stijn Cuypers terug van de paal. Gijs Jansen kon de rebound intikken (1-0).
Hierna nam Rimboe het initiatief over en de gevaarlijk linkerkant deed zich gelden. Binnen 5 minuten werd de score omgedraaid. 26e minuut 1-1 en 30e minuut 1-2. Bergeijk had meteen het antwoord en nadat Stijn Cuypers weer op de paal stuitte was het Collin Bergmans die in de 35e minuut de gelijkmaker aan tekende.
Ruststand 2-2.
Na rust was Bergeijk heer en meester in het veld maar het duurde lang voordat uitgedrukt werd in een of zelfs meerdere doelpunten. Eerst moest Rimboe via een vrije trap van 18 meter gevaarlijk worden die hard over het doel geschoten werd. Hierna drukte Bergeijk wel door toen in de 35e minuut Gijs Jansen scoorde (3-2).
Rimboe organiseerde gevaar in de 40e minuut maar de inzet werd naast geschoten.
In de 44e minuut verhoogde Piet Michielse de score tot 4-2 middels een lobje. Een minuut later zette Collin Bergmans de kroon op het werk door 5-2 te scoren. Hierna kon het feestje met de opgekomen supporters die zich regelmatig lieten horen beginnen.
Opstelling Bergeijk:
Daan Bauhaus, Bastian Rondeel, Len Rutten, Stijn Cuypers, Bram Bax, Ward Cox, Samim Yusofi, Tom Huijzers, Tijs van de Laar, Collin Bergmans, Gijs Jansen. Ingevallen: Piet Michielse, Tygo Rutten.