Bergeijk 3 is eerste periodekampioen

De bal rolt al weer enkele maanden over het gras en dat wil zeggen dat we inmiddels een winnaar hebben van de eerste onderlinge periode van RKVV Bergeijk.

Een periode bestaat uit zes achtereenvolgende wedstrijden. Een aantal teams maakte in hun zesde wedstrijd nog kans om de eerste periode in de wacht te slepen. Zo stond Bergeijk 8 met tien punten uit vijf wedstrijden op kop. Bergeijk 3 volgde met 9 punten uit vier wedstrijden. Bergeijk 8 wist tegen de koploper echter niet te winnen. Bergeijk 3 maakte geen fouten en won uit bij Maarheeze met 2 tegen 5. Bergeijk 3 had maar vijf wedstrijden nodig om maar liefst 12 punten bij elkaar te sprokkelen en mag zich daardoor de eerste periodekampioen van 2019/2020 noemen!

Gefeliciteerd jongens en ga zo door!