Bergeijk 1 wint op de Weebosch

Bergeijk liet zich afgelopen zondag niet tonen als koploper terwijl de thuisclub er alles aan deed om een goed resultaat te halen. Voor rust hielden beide clubs elkaar in evenwicht. Na rust was Bergeijk de meeste gevaarlijke ploeg maar De Weebosch nam wel een voorsprong.  Bergeijk kwam al snel op gelijke hoogte en in  de 85e minuut wist men zelfs de winnende te scoren.

Met veel inzet wist de thuisclub te voorkomen, dat Bergeijk tot een enkele kans kon komen. De normaliter hoge productie van Bergeijk wilde maar niet op gang komen. Een goede prestatie van de thuisclub dat in de onderste regionen van de 4e klasse bivakkeert. Rust 0-0.

Na rust kwam Bergeijk wat beter in het spel en al in de 46e minuut wist de Weebosch-keeper Piet Michielse van een doelpunt af te houden. In de 64e minuut moest de thuisclub geholpen worden door de paal toen Stijn Cuypers inzette. In de 70e minuut kwam de thuisclub op voorsprong via Jeroen Mattheeuwsen  met een onhoudbaar schot(1-0). Bergeijk reageerde furieus en bij een handsbal in de 72e minuut werd een penalty toegekend die Ruud Willems binnenschoot. (1-1). Tien minuten voor tijd kwam de winnende treffer voor Bergeijk op het scorebord door een harde inzet van invaller Tom Huijzers (1-2).

Hoewel Bergeijk nog de beste kansen kreeg bleef het hierbij. Omdat Vessem ook blijft winnen blijft de voorsprong gehandhaafd.

Opstelling Bergeijk: Roy Heeren, Jop Lavrijssen, Thomas van Maasakkers, Ruud Willems, Bram Bax, Thijs van de Laar, Stijn Cuypers, Ward Cox, Gijs Jansen, Piet Michielse en Jari Kok.