Bergeijk 1 verliest in Westerhoven

Na de snelle voorsprong van de thuisclub werd elk initiatief van Bergeijk afgetroefd. Pas in de 2e helft drong Bergeijk echt aan maar had het weinig geluk in de afwerking. ZSC counterde zelfs naar 2-0. Bergeijk kon pas in blessuretijd via een penalty iets terug doen.

ZSC opende sterk. Nadat Mats burgmans met uiterste inspanning zijn doel verdedigde werd in de 4e minuut uit een corner 1-0 ingekopt door Gijs van den Boomen. Gedurende de rest van de 1e helft gebeurde er weinig voor de beide doelen. Dat kon het veel opgekomen publiek in de frisse buitenlucht maar in het herfstzonnetje maar weinig opwarmen.

Na rust leek Bergeijk wat meer georganiseerd en op de gelijkmaker af te streven maar de afwerking was niet scherp genoeg of men had weinig geluk bij de afwerking. Gaandeweg waren de tegenaanvallen van ZSC zeker zo gevaarlijk. In de 80e minuut leidde een van deze tegenaanvallen tot 2-0. Juul Huibers probeerde te scoren maar de bal caramboleerde via Rik Daams die in extremis wilde redden in het doel (2-0). In de slotfase wist Bergeijk pas iets terug te doen (93e minuut, Ruud Willems 2-1). Ondanks nog enkele hachelijke momenten voor het ZSC-doel wist de thuisclub deze overwinning uit het vuur te halen.

Opstelling Bergeijk: Mats Burgmans,  Robin Bax, Jop van Veldhoven, Ruud Willems, Rik Daams,Roy veraa,Jorn Willems, Ward Cox, Jari Kok, Stijn Cuypers en Colin Bergmans. Invallers Joost Daams, Piet Michielse, Sander van Leuven

Opstelling ZSC: Gijs van den Boomen, Cas van Maasakkers, Coen Neutkens, Stefan Cremers, Olav Kuijlaars, Bas Veraa, Jans Smolders, Juul Huibers, Lars Heesakkers, Thijs Houbraken.