Bergeijk 1 sluit kampioensjaar winnen af

Ook de laatste competitiewedstrijd heeft Bergeijk winnend afgesloten. Met maar liefst 23 overwinningen en 3 gelijke spelen een geweldig resultaat voor spelers en staf.  Lang niet alle wedstrijden waren “makkie’s” daarvoor waren diverse ploegen best wel sterk te noemen. Volgend seizoen een klasse hoger. Waarschijnlijk volgt indeling in een klasse met veel regio-duels.

In Steensel stond niet meer zoveel op het spel. Bergeijk was reeds kampioen en Steensel heeft een nacompetitie voor de boeg waaruit één promovendus moet komen. De eerste helft ging gelijk op maar Bergeijk was ook nu weer wat sterker in het afwerken van kansen. Stijn Cuypers maakte de eerste goal in de 20e minuut en in de 28e minuut stuitte Piet Michielse op de doelman waarna de terugkomende bal werd ingeschoten door Colin Bergmans (0-2). Hiermee was de ruststand bereikt.

In de 51e minuut schoof back Bram Bax de bal in de uiterste hoek in het netje (0-3). Een paar minuten later profiteerde Stefan Coset van een te zachte terugspeelbal en verkleinde de achterstand tot 1-3. In de 70e minuut bepaalde Colin Bergmans weer het verschil op 3 doelpunten. Met een fraaie kopbal zette hij de Steenselse keeper op het verkeerde been (1-4). In de 75e minuut moest weer Bram Bax beslissend optreden. Na 3 inzetten was nr. 4 de beslissende inzet (1-5). Een minuut voor tijd zette Marco Soepnel de eindstand (2-5) op het scorebord.