Bergeijk 1 periode kampioen

Bergeijk 1 is periodekampioen van de eerste periode. De 1-7 overwinning op HMVV in Hooge Mierde maakte de eerste periode titel definitief. Gefeliciteerd mannen. Op naar de volgende periode!

Met een grote overwinning tegen laagvlieger HMVV heeft Bergeijk de 1e periodetitel in de 4 klasse binnengehaald. Met deze titel kan Bergeijk in de nacompetitie nog promotie afdwingen naar een hogere klasse. Een puntgave hattrick (onafgebroken 3 goals in één helft) van Piet Michielse leidde de grote overwinning in.

Al in de 5e minuut werd de score geopend. Piet Michielse profiteerde handig van foutjes in de HMVV-defensie. In de 8e minuut leek HMVV op gelijke hoogte te komen maar de bal ging voorlangs. In de 11e minuut twijfelde Piet Michielse niet nadat de keeper de bal losliet en tikte in (0-2). In de 20e minuut kreeg de thuisclub kans op de aansluitingstreffer maar de kans werd om zeep geholpen. In de 27e minuut had Piet Michielse er al 3 in liggen. Weer van dichtbij scoorde hij 0-3. In de 36e minuut leek ook Gijs Jansen een duit in het zakje te doen maar zijn inzet ging via onderkant lat en binnenkant paal uit de goal. In de tegenaanval die volgde scoorde HMVV de eretreffer (1-3) via Dirk Verstijnen. Nog voor de rust kon Bergeijk de scoren weer op een verschil van 3 brengen en weer was het Piet Michielse die nu via het hoofd 1-4 intikte. Rust 1-4.

Na rust lag er al snel weer een doelpunt in. Nu was het Stijn Cuypers die met een afstandsschot in de 47e minuut 1-5 op het scorebord bracht. In de 54e minuut was Piet Michielse weer trefzeker, hij profiteerde andermaal van een fout in de HMVV-defensie (1-6). Een paar minuten later bracht Stijn Cuypers na een solo de stand op 1-7 wat tevens de eindstand zou worden.

Opstelling Bergeijk: Daan Bauhaus, Jop Lavrijssen (Len Rutten), Ruud Willems, Bram Bax, Stijn Cuypers, Jop van Veldhoven, Thijs van de Laar, Ward Cox, Jari Kok (Jens Cuijpers,) Piet Michielse (Jorn Willems), Gijs Jansen (Bastiaan Rondeel)