Bergeijk 1 en Vessem blijven winnen

Door de overwinningen van Bergeijk en Vessem is nog geen beslissing geforceerd over het kampioenschap in de 4e klasse. Bij winst van Bergeijk bij SDO op zondag 22 mei is Bergeijk kampioen tenzij dat Vessem a.s. zondag (15 mei) punten laat liggen bij RKDSV.

Bergeijk bouwde een overwicht op tegen Waalre en in de 20e minuut was een goed schot van Gijs Jansen onvoldoende om de uitstekende Waalre-doelman te kloppen. In  de 24e minuut viel dan toch de eerste goal. Een vrije trap van Stijn Cuypers was onhoudbaar (0-1). In de 27e minuut ontstond uit een counter van Waalre de gelijkmaker. Thomas van Maasakkers verloor een duel en de Waalre-speler profiteerde (1-1). Al vlug reageerde Bergeijk met een 2e doelpunt. Piet Michielse wist van dichtbij binnen te koppen (1-2). In de 37e minuut viel de 100 goal van Bergeijk in deze competitie. De mijlpaal werd aangetekend door topscorer Piet Michielse die een voorzet van Jens Cuijpers in het doel volleerde (1-3). Vlak voor rust kwam Waalre nog eenmaal gevaarlijk voor de dag. De paal voorkwam de aansluitingstreffer. Rust 1-3.

Na rust ontstonden nog wel kansen aan weerszijden maar doelpunten kwamen er niet meer.

Opstelling Bergeijk: Roy Heeren, Jop Lavrijssen, Thomas van Maasakkers, Ruud Willems, Bram Bax,  Stijn Cuypers, Ward Cox, Gijs Jansen, Jens Cuypers, Piet Michielse en  Colin Bergmans.