Bergeijk 1 deelt de punten met Vessem

Bergeijk was al kampioen, had een groot feest achter de rug en de nummer 2 van de competitie Vessem moest met een aantal vervangers aantreden. Toch ontspon zich een aardige wedstrijd op sportpark De Bergerheide met een stormachtige slotfase. Uiteindelijk ging de ploegen uiteen met elk een punt en dat was terecht.

Bergeijk begon sterk en de uitstekende Vessemse doelman Marijn van Rooy moest kansen van Jens Cuypers (8e minuut) en Gijs Jansen (22e minuut) naast werken. Naarmate de eerste helft vorderde nam Vessem meer en meer het initiatief en in de 36e minuut moest Bergeijk-keeper Roy Heeren reddend optreden, Vlak voor rust nam Vessem zelfs een voorsprong. Een goed schot werd in de 42e minuut nog net door Roy Heeren tot corner verwerkt en hieruit wist Jaap van Diessen 0-1 te scoren. Dat was tevens de ruststand.

Na rust bleven beide partijen aanvallende bedoelingen houden. Ward Cox was in  de 57e minuut dichtbij een doelpunt maar weer was de Vessemse keeper paraat. Ook de Bergeijkse keeper bevestigde zijn kunnen in de 64e minuut toen hij een kans van Vessem wist te verijdelen. In de 67e minuut kwam Bergeijk verdiend op gelijke hoogte. Een vrije trap op de rand van het strafschopgebied werd laag binnengeschoten door Stijn Cuypers. Bergeijk ging door en nadat enkele kansen om zeep werden geholpen was in blessuretijd Piet Michielse er als de kippen bij om van dichtbij 2-1 te scoren. Twee minuten later wist Vessem de gelijkmaker te maken toen Pieter van Rooy met een afstandsschot 2-2 op het scorebord bracht. Bergeijk kreeg nog kansen op de volle winst maar het bleef bij 2-2.