Bergeijk 1 blijft winnen

Bergeijk blijft winnen. Nu werd het als zwaar ingeschatte RKDSV aan de zegekar gebonden. Voor rust was Piet Michielse 2x trefzeker. Na rust kwam de thuisploeg nog sterk opzetten maar kon maar een keer het net vinden terwijl Colin Bergmans het pleit beslechtte door in de blessuretijd 1-3 aan te tekenen.

Na een aftastend begin opende Bergeijk de score in de 13e minuut. Colin Bergmans zette goed voor en Piet Michielse schoof de bal netjes in het Diessense doel. RKDSV probeerde hierna wel terug te komen maar de Bergeijkse defensie bleef goed overeind. Bergeijk counterde zelfs naar 0-2 toen weer Colin Bergmans de assist leverde en weer Piet Michielse binnenschoot (33e minuut). Hiermee ging men rusten.

Na rust ging RKDSV op jacht naar de aansluitingstreffer. In de 70e minuut werd een gevaarlijke vrije trap nog net over het doel getikt door Bergeijk-keeper Daan Bauhaus. In de 73e minuut kwam Tijs van de Laar voor Bergeijk vrij voor doel maar hij trapte de bal uiteindelijk net naast. In de 74e minuut kwam de verdiende aansluitingstreffer. Bram van Gestel was de maker. Hierna werden de aanvallen  van RKDSV nog sterker en Bergeijk werd zwaar onder druk gezet maar de Bergeijkse verdediging met aan het hoofd keeper Daan Bauhaus bleef overeind. In blessuretijd kwam de bevrijdende 3e treffer voor Bergeijk (door Colin Bergmans) op het scorebord.

Opstelling Bergeijk: Daan Bauhaus, Robin Bax, Jop van Veldhoven, Ruud Willems, Bram Bax  Gijs Jansen ( 45 Jens Cuypers),  Piet Michielse (80 Jari Kok)  Stijn Cuijpers , Colin Bergmans , Ward Cox , Thijs van de Laar