Bergeijk 1 bekert verder

Ook de 3e bekerwedstrijd werd door Bergeijk gewonnen waardoor de knockout- fase in het bekertournooi werd bereikt. Pas in blessuretijd werd na een ferm slotoffensief van het Goirlese GSBW (ook een 4e klasser), het beslissende doelpunt voor Bergeijk gemaakt.

Bergeijk nam dinsdagavond het initiatief maar dat leidde niet tot veel. Halverwege de 1e helft waren de bezoekers vooral door vele corners gevaarlijk maar  doelpunten bleven uit. Bergeijk was het laatste kwartier gevaarlijker. In de 34e minuut kreeg bergeijk een open kans maar in de 42e minuut werd een goede lage voorzet van Samim Yosofi door Robin Vinck tot doelpunt gepromoveerd. Rust 1-0.

Na rust gingen de bezoekers op jacht naar de gelijkmaker, In de 69e minuut werd de verdiende gelijkmaker aangetekend na een omstreden buitenspel- situatie (1-1). Hierna werd de Bergeijk-defensie vrijwel steeds onder druk gezet en er kwamen diverse mogelijkheden en kansen voor GSBW, In blessuretijd rondde Piet Michielse een Bergeijkse counter van dichtbij af (2-1).