Beoogd voorzitter!

Adriaan Burgmans beoogd voorzitter van onze vereniging!
Afgelopen najaar zijn we gestart met de zoektocht naar een nieuwe voorzitter. Zoals toen ook aangekondigd, stopt Bart Reuter in november van dit jaar, na een mooie periode van negen jaar voorzitterschap.
We zijn blij om jullie nu te kunnen mededelen, dat we een heel goede beoogd voorzitter gevonden hebben om voor te dragen tijdens de Algemene Ledenvergadering in november: Adriaan Burgmans is graag bereid om het stokje over te nemen van Bart.
Adriaan is een ras-Bergeijkenaar en heeft zoals hij dat zelf omschrijft, een echt blauw-geel hart. Hij heeft een rijke en lange historie bij onze club, onder meer als keeper van “de Gouden Generatie” van de jaren ’80.
Daarnaast heeft hij veel bestuurlijke ervaring, onder meer bij onze buren van TOS. Ook bij onze voetbalburen van Terlo heeft hij zijn sporen verdiend. Hij is heel enthousiast om de rol van voorzitter te gaan vervullen en zich in te zetten voor de ambities en de toekomst van onze vereniging.
Adriaan zal vanaf het begin van het nieuwe seizoen gaan meedraaien, voor een goede overdracht met Bart en om goed voorbereid te zijn straks in november.
Zoal gezegd, op de ALV van 15 november a.s. zal hij officieel voorgedragen worden als onze nieuwe voorzitter.