Ben jij onze nieuwe wedstrijdsecretaris?

Het seizoen zit er op en we zijn toe aan een welverdiende rustperiode. In de voorbereiding naar komend seizoen zoeken we dringend een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugd!

De wedstrijdsecretaris zorgt ervoor dat de jeugdwedstrijden van RKVV Bergeijk (oefen, beker en competitie) worden gepland en dat de jeugdteams worden geïnformeerd over de door hen te spelen wedstrijden.

Afgelopen seizoen heeft noodgedwongen Erwin Aarts deze rol op zich genomen, maar daarmee is hij nu definitief gestopt! Als club danken wij Erwin ten zeerste voor zijn inzet al deze jaren. Als club zijn wij genoodzaakt om de noodklok te luiden na een maandenlange zoektocht. Als we niemand vinden die deze rol (of eventuele combirol) op zich wil nemen, heeft dit consequenties voor onze primaire taak als voetbalvereniging: het organiseren en faciliteren van ons mooie voetbalspel! Zeker voor onze jeugd vinden we het belangrijk dat deze taak opgepakt wordt!

Enkele consequenties wanneer we deze rol niet kunnen invullen:
– Bij het verzetten van wedstrijden zal niemand aanvragen namens club of KNVB kunnen goed- of afkeuren. Wedstrijdplanning zullen daarom mogelijk niet kloppen met als gevolg dat men eventueel met een compleet team op een sportpark staat maar er geen wedstrijd is. Of andersom, dat men een wedstrijd moet spelen maar deze niet is doorgekomen in de systemen.
– Er zullen geen vriendschappelijke wedstrijden gepland kunnen worden voor de jeugd, want de club mist hiervoor een aanspreekpunt.
– Het kan voorkomen dat er geen scheidsrechter geregeld wordt voor wedstrijden bij de jeugd.

Daarom bij deze een uiterste oproep aan onze leden om mee te helpen zoeken naar iemand die deze rol op zich wil nemen. De tijdsbesteding is ongeveer 1 à 2 uur per (voetbal)week. Vanzelfsprekend de helft als het een combifunctie wordt. De meeste werkzaamheden kunnen via computer / internet geregeld worden, bellen is niet zo vaak nodig.

Ben of ken jij iemand die voor deze functie in aanmerking komt? Wil je solliciteren of heb je tips? Geef het direct door aan Mat Cuypers, via jeugdvoorzitter@rkvvbergeijk.nl.