Bax metaal verlengt hoofdsponsorschap met drie jaar!

Anton Bax en Mathijs Kox van Bax Metaal hebben hun hoofdsponsorschap bij RKVV Bergeijk met drie jaar verlengd! Dit betekent dat het logo van het Bergeijkse metaalbedrijf tot en met seizoen 2023-2024 o.a. op de rug van de wedstrijdshirts van het eerste elftal (mannen) prijkt. Bax Metaal is al jarenlang sponsor van de geel-blauwe voetbalvereniging en werd in 2018 hoofdsponsor. Overigens is de onderneming, die onlangs verhuisde naar een nieuw pand op industrieterrein De Waterlaat, niet de enige hoofdsponsor van de voetbalvereniging. Ook met Wilvo Metaalbewerking heeft RKVV Bergeijk namelijk een trouwe hoofdsponsor.

Naast Bax Metaal zijn ook de zusterbedrijven Q-Fin en Laserparts sponsor van RKVV Bergeijk. Zij zijn al drie jaar Super Stersponsor. Daar wordt nog een ander zusterbedrijf aan te gevoegd: RVS Finish. Uiteraard bedankt RKVV Bergeijk de directie voor hun trouwe ondersteuning!

Op de foto’s staan Anton Bax, Mathijs Kox (beiden Bax Metaal) en Bart Reuter (voorzitter van RKVV Bergeijk).