ALV-vergadering 22 januari 2021- voorlopige agenda

In verband met de huidige corona-maatregels is de ALV verzet van vrijdag 27 november 2020 naar vrijdag 22 januari 2021. De corona-noodwet faciliteert deze mogelijkheid. Zie hieronder de voorlopige agenda.

Voorlopige agenda

1. Opening door de voorzitter
  2. Vaststellen agenda
  3. Notulen vorige Algemene Ledenvergadering
  4. Jaarverslag (komt ter inzage in de bestuurskamer)
  5. Corona-impact op de vereniging
  6. Jaarrekening seizoen 2019-2020
  7. Verslag kascommissie
  8. Verkiezing kascommissie
  9. Begroting seizoen 2020-2021
  10. Projecten: o.a. LED-verlichting velden
  11. Vrijwilligersbeleid
  12. Communicatie
  13. Bestuursverkiezing
  14. Huldiging jubilarissen

Toelichting bestuursverkiezing
Dit jaar is binnen het Algemeen Bestuur aftredend en niet herkiesbaar; Jacky Hoeks (penningmeester). Aftredend en herkiesbaar binnen het bestuur is Jac Slenders (voorzitter seniorenzaken). Verder heeft Rob Vermeulen te kennen gegeven dat een bestuursfunctie op dit moment niet te combineren is met zijn werk- en privésituatie, vandaar dat ook de positie van voorzitter Sponsoring & PR commissie vacant komt.
Jack Sleddens heeft zich verkiesbaar gesteld voor de functie van penningmeester en vervult deze functie per 27-11 op interimbasis.

Conform artikel 9 van de statuten worden bestuursleden kandidaat gesteld door het bestuur of door tenminste 3 leden. De kandidaatstelling geschiedt niet door middel van een bindende voordracht. Tevens hebben ouders, conform statuten, de mogelijkheid om te stemmen voor leden onder de 18 jaar. Tot 3 dagen voor de jaarvergadering kunnen mogelijke tegenkandidaten, onder in achtneming van het bovenstaande, worden gemeld bij de secretaris.

Aanmeldingsplicht
In verband met de Corona maatregelen is het verplicht om u aan te melden voor de Algemene Leden Vergadering. Dit kan middels een mailtje naar secretaris@rkvvbergeijk.nl op of voor vrijdag 8 januari 2021. Ook de leden die zich eerder hebben aangemeld voor de ALV van 27 november wordt gevraagd om zich opnieuw aan te melden voor de nieuwe voorgestelde datum 22 januari 2021.

Met vriendelijke groeten,
Wil Wils