Aanvang trainingen voor de jeugd

Beste jeugdleden van RKVV Bergeijk,

De tweede helft van het seizoen 2019-2020 is een bijzonder seizoen geweest. Na enkele wedstrijden hebben wij ons park moeten sluiten vanwege de ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus. Competities werden gestaakt en trainingen verboden. Gelukkig hebben we het seizoen nog kunnen afsluiten voor de jeugd met trainingen in aangepaste vorm. Dit is een uitdaging geweest voor de club, maar zeker ook voor jullie als trainers en spelers. Nogmaals dank voor de bereidwilligheid en flexibiliteit vanuit jullie zijde. Wij zullen de ontwikkelingen en richtlijnen blijven volgen als vereniging. Vooralsnog mogen wij komende seizoen de trainingen weer op een gebruikelijke manier opstarten.
Hieronder de huidige richtlijnen vanuit het RIVM. De enige richtlijn waar nu rekening mee moet worden gehouden is de 1,5 meter afstand tussen mensen ouder dan 18 jaar. De trainingen gaan per 17 augustus starten. Dit kan per team verschillen omdat de eerste week in de schoolvakantie valt. De trainers zullen de spelers informeren wanneer de trainingen voor jouw team gaan starten. Mocht je vragen hierover hebben neem even contact op met de trainer.

In het kort de spelregels voor het sporten ( RIVM / KNVB):

• Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Binnensport accommodaties, waaronder sportscholen mogen hun deuren weer openen. Er mag weer binnen worden gesport door alle doelgroepen in alle takken van sport.
  • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
  • Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines die ook per 1 juli weer open mogen.
  • Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open.
  • Geforceerd stemgebruik langs het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.

Met vriendelijke sportgroeten,

Jeroen van Hout