3 punten voor Bergeijk 1 in de slotfase

Bergeijk heeft revanche op zichzelf genomen na de zeperd van vorige week. Nu werd, weliswaar nipt, gewonnen van Vessem. In de laatste minuut was Jari Kok de matchwinner voor Bergeijk. Bergeijk gaat, met nog twee wedstrijden te gaan voor de 3e periodetitel in 4f.

Vessem nam van meet af het initiatief maar wist maar weinig goede kansen af te dwingen tegen het nu goed verdedigende Bergeijk. Ook Bergeijk kreeg in de 1e helft kansen via Stijn Cuypers (30e minuut, kopbal, net naast) en via Jari Kok. Vlak voor rust kregen de bezoekers uit Vessem een goede kans maar men schoot naast. Rust 0-0.

Na rust was er meer evenwicht in het veldspel maar er gebeurde niet veel voor de beide doelen. In de 49e minuut schoot Vessem nog net voorlangs. In de 78e minuut was Bergeijk via Stijn Cuijpers dichtbij een doelpunt. In de 80e minuut weer gevaar via Vessem en in de 86e minuut gevaar via Jop Lavrijssen voor Bergeijk en de wedstrijd leek op een recht gelijkspel te gaan aflopen.

Bergeijk had in de laatste minuut echter nog wat in petto. Jari Kok kreeg veel ruimte binnen het strafschopgebied en werkte koeltjes de  1-0 in het net. Voor Bergeijk nog een uitwedstrijd (volgende week) tegen Waalre en een thuiswedstrijd tegen Acht.

Opstelling Bergeijk: Daan Bauhaus, Stijn Cuypers, Jop van Veldhoven , Ruud Willems, Rik Daams,  Jop Lavrijssen,John Vosters, Roy Veraa, Robin Bax, Piet Michielse, Jari Kok .Invallers Robin Vinck, Lars Luijten.