Joost van de Zanden geslaagd als KNVB-Club-Scheidsrechter

Joost van de Zanden is op 8 April geslaagd als KNVB-Club-Scheidsrechter. Van harte gefeliciteerd!

IMG-20190408-WA0000

Joost heeft de cursus gevolgd in district Oost in Arnhem. Joost studeert in Wageningen en heeft regelmatig de reis naar Arnhem gemaakt. Hieruit blijkt wel hoe gedreven Joost is om het diploma voor clubscheidsrechter te behalen.

Eenieder van ons heeft Joost zowel op zaterdag als op zondag op de velden van Bergeijk gezien. En wat velen niet weten is dat hij en andere clubscheidsrechters begeleiding en steun hebben gehad van personen en collega-s binnen de vereniging. Er zijn club scheidrechters bij die regelmatig competitie wedstrijden fluiten in de reserve 3de klas en vriendschappelijke wedstrijden van eerste elftallen.

Ik denk dat we hieruit kunnen afleiden dat de begeleiding en de steun die zij krijgen uitzonderlijk te noemen is, anders zouden ze daar niet komen. Ik hoop dat zij een voorbeeld zijn voor velen en anderen stimuleren om ook die geweldige hobby te gaan uitvoeren. Ook zij kunnen dan rekenen op steun en begeleiding.

Joost heel veel succes met deze geweldige hobby.