facebook twitter

Sponsor worden

Word sponsor van RKVV Bergeijk!
In de huidige maatschappij is de voetbalsport niet meer weg te denken. De voetballerij schept mogelijkheden op zowel sociaal-maatschappelijk als zakelijk vlak. Zo ook bij de RKVV Bergeijk, de grootste voetbalvereniging uit de regio Bergeijk! De volkssport nummer één kenmerkt zich door grote mate van betrokkenheid, gezelligheid en onderlinge verbondenheid tussen bestuur, leden, spelers, supporters en sponsoren, zo ook bij RKVV Bergeijk. De geel blauwe voetbalvereniging creëert een prima platform voor de liefhebbers en het bedrijfsleven! Gezien de gezonde, reële en ambitieuze plannen van RKVV Bergeijk is het zaak om de zakelijke en sportieve krachten te bundelen.

De vereniging
RKVV Bergeijk is volop in beweging. Met ruim 750 leden is RKVV Bergeijk één van de grootste sportclubs uit de regio. Ruim 100 vrijwilligers zorgen er voor dat alle leden elke keer weer met veel plezier het voetbalveld betreden. Dit plezier is ook te merken bij een nieuwe categorie: meisjes- en damesvoetbal.  RKVV Bergeijk heeft in korte tijd al 70 meisjes als lid mogen verwelkomen! En daarnaast zien we ook een sterke toename van de jeugdige aanwas (mini’s en F-junioren).

Dit zijn natuurlijk voor RKVV Bergeijk positieve ontwikkelingen. Het gedegen beleid van de afgelopen jaren (of beter gezegd: van alle 83 jaren) heeft er toe geleid, dat de club de maatschappelijke functies goed kan uitvoeren. Financiële bijdrages zijn hierbij essentieel. RKVV Bergeijk moet creatief zijn om naast de contributiegelden en standaard sponsorpakketten opbrengst te generen. Een goed voorbeeld hiervan is de ijsbaan die in de winterperiode op het sportpark ‘De Bergerheide’ is aangelegd: goed voor de samenleving en het heeft financiële middelen gecreëerd .

Echter blijft de steun vanuit het bedrijfsleven onontbeerlijk. Met de financiële of materiële bijdrage uit het bedrijfsleven kunnen we bijvoorbeeld de kleedkamers weer van deze tijd maken en trainingsmateriaal voor de jeugd bestellen.

Mogelijkheden
De sponsorcommissie van RKVV Bergeijk heeft verschillende sponsorpakketten uitgewerkt. Er zit altijd wel een pakket tussen die past bij uw doelstellingen. Wij bespreken het graag met u! Daarnaast zijn er duidelijke kaders omschreven met betrekking tot het beschikbaar stellen van trainingspakken, tassen e.d.

Contact
Als u na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd bent geraakt, ideeën heeft of iets wil bijdragen aan het team van uw kind, neefje, kleinkind of sowieso aan de club als geheel, staan wij natuurlijk graag geheel vrijblijvend voor u en wellicht uw bedrijf klaar om het complete scala aan mogelijkheden met u te bespreken. Neem gerust contact op met één van onderstaande leden van de PR & Sponsorcommissie van RKVV Bergeijk. Wij zijn te bereiken via 06-30399559 / pr@rkvvbergeijk.nl. We scoren graag samen!

PR & Sponsorcommissie RKVV Bergeijk
Martijn Bakker (Bestuurslid)