facebook twitter

Informatiegids

D'n Aonhang

Dringende oproep aan alle leden en hun familie/aanhang!

Graag zoveel mogelijk mensen aanwezig tijdens de gemeenteraadsvergadering van 25 september.

Medische begeleiding

Voor het nieuwe seizoen willen wij jullie nogmaals wijzen op de samenwerking die er is tussen RKVV Bergeijk en  (sport)Fysio- en Manuele Therapie Van Hoof.

PSV zoekt voetbaltalent in Brabant

Vrijdag 24 oktober a.s., in de herfstvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van PSV tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in de regio Brabant. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van voetbalvereniging Acht in Eindhoven.

Vacatures RKVV Bergeijk

KVV Bergeijk is in beweging en hoe! De club groeit en bloeit. Dit komt mede door de inzet van een groep van circa 200 vrijwilligers! Nu de club niet alleen op het gebied van het ledenaantal zich ontwikkelt, maar ook zaken verder wenst te professionaliseren, heeft RKVV Bergeijk spoedig behoefte aan nieuwe mensen.

Rikconcours

De eerste avond van het nieuwe rikconcours was een succes.
Liefst 45 rikkers kwamen naar sportpark De Bergerheide om weer mee te doen, aan dit gezellig rikconcours.

Reactie op artikel Eindhovens Dagblad

Vandaag (3-9) bericht het Eindhovens Dagblad over de commissievergadering van de Gemeente Bergeijk d.d. 2 september. Door dit artikel ontstaat mogelijk een misverstand dat we graag op voorhand willen rechtzetten.

Veldenproblematiek: raadscommissievergadering gemeente 2-9-14

Dinsdag 2 september jl. vond de raadscommissievergadering van de Gemeente Bergeijk plaats. Op de agenda onder meer het veldenvraagstuk van onze club. Het Algemeen Bestuur heeft gebruik gemaakt van de inspreekmogelijkheid die dergelijke vergaderingen bieden. Navolgend de ingesproken tekst en de meer gedetailleerde zienswijze waarnaar in de ingesproken tekst wordt verwezen.

Keeperstraining

Op maandag 1 september starten de keepertrainingen weer.

Sponsors van RKVV Bergeijk

• BurgmansAlewijns