facebook twitter

Informatiegids

D'n Aonhang

Rikconcours

Het 28e rikconcours wordt georganiseerd door SC D'n Aonhang in samenwerking met Administratiekantoor J. Hoeks.

Jeugdscheidsrechters Bergeijk actief bij PSV

Jeugdscheidsrechters Bergeijk actief bij PSV.

Kort verslag Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Donderdag 11 juli vond in de kantine van sportpark De Bergerheide een Bijzondere Algemene Ledenvergadering plaats.
Circa 110 personen woonden de vergadering welke in het teken stond van 2 onderwerpen waarbij veel ruimte was voor interactie tussen bestuur en leden. Ten behoeve van het informeren onze volledige achterban vatten we een en ander samen.

Wisseling van de wacht

Gerard Mollen draagt stokje over aan Wim van Woerkum

Vele jaren heeft Gerard Mollen ervoor gezorgd dat de velden belijnd werden. De ene keer in goed weer, de andere keer in slecht weer. Altijd kon op hem gerekend worden. Op 18 augustus heeft hij echter het stokje overdragen aan Wim van Woerkum.

Voetbalacademie bij De Raven + Open dag

Komend seizoen organiseert VV De Raven i.s.m. Voetbal Academie Brabant techniektrainingen voor jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar. Ook leden van onze club zijn daar welkom.

Nieuwe kantinebeheerders

Het bestuur is blij haar leden en supporters te kunnen melden, dat per direct familie Hoeks (Wilbert, Nel en Geert), al vele jaren actief voor RKVV Bergeijk, de kantine gaat beheren.

Informatie nieuwe leden

Ook deze zomer hebben we weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Speciaal voor deze nieuwe leden staat hieronder in de vorm van ‘vraag & antwoord’ de informatie die men moet weten:

Indeling + aanvang senioren seizoen 2014-2015

De teamindeling van de lagere senioren voor het seizoen 2014-2015 is gemaakt en staat vanaf nu onder de button Senioren.

Sponsors van RKVV Bergeijk

• Veldman