facebook twitter

Informatiegids

D'n Aonhang

Voorlopige elftalindeling seizoen 2015-2016

Voorlopige elftalindeling seizoen 2015-2016 en programma voor augustus/september.

Administratiekantoor Hoeks wint 16e sponsortoernooi

Met maar liefst 20 teams werd zaterdag 6 juni om 12.30 uur gestart met het 16e sponsortoernooi van RKVV Bergeijk. Onder goede weersomstandigheden werd er na de mooie, sportieve maar vooral spannende poulewedstrijden de strijd voortgezet in de kwartfinales.

Sportpark gesloten

Aangezien de velden in onderhoud zijn, is het absoluut niet toegestaan om de velden te betreden. De poorten van het sportpark zitten daarom ook op slot.

Oproep voor hulp

Niet gelijk dit artikel negeren als je de titel leest! Want we hebben namelijk hulp nodig voor leuke zaken! Bied na het Dames elftal, Veteranen team en de A, C en D-junioren jezelf of je eigen elftal aan om mee te helpen om vierkante meters kunstgras te verkopen. O.a. bij Marktfestival (zondag a.s.) en zomercarnaval (zondag 26 juli a.s.) en er is nog één route te lopen van de huis-aan-huis actie.

Actie Paul Boudewijns

Wie de Kept inrijdt kan het niet ontgaan: Paul Boudewijns verkoopt plantjes en de opbrengst gaat naar RKVV Bergeijk.

Hans Cox trainer tweede elftal

Hans Cox wordt de nieuwe trainer van het tweede elftal van RKVV Bergeijk. De Bergeijkenaar is dit onlangs met de voetbalvereniging overeengekomen.

Crowdfunding kunstgras gestart!

We zijn gestart, vanaf nu kan iedereen zijn of haar eigen fictieve vierkante meters kunstgras aanschaffen! De eerste meters zijn verkocht!

Prijzen bij de huis aan huis-actie

Deze week gaan de B, C en D-junioren langs de deuren om de bewoners te overtuigen van de hoge kortingen die de kopers van de fictieve vierkante meters krijgen. Uiteraard hopen wij dat deze spelers met veel formulieren terugkomen!

Uiteraard wordt per elftal op www.wijwillenfatsoenlijktrainen.nl zichtbaar wat zij hebben opgehaald.

Sponsors van RKVV Bergeijk

• van-vonderen