facebook twitter

Informatiegids

D'n Aonhang

Fietsenstalling

De ruimte bij en rondom de fietsenstalling van Tennisvereniging TOS wordt bij uitwedstrijden van onze teams vaak als vertrekplaats gebruikt.

IT-er gezocht

Binnen onze vereniging hebben we een pc en een laptop in gebruik. Deze dienen periodiek onderhouden te worden, om te voorkomen dat er storingen etc. gaan optreden. Voor iemand met affiniteit voor automatisering een eenvoudig klusje.

Indoor soccer

Graag willen uw team uitnodigen om mee te doen met ons Indoor Soccer toernooi(kunstgras) in de herfstvakantie.

Clubblad

Tot en met uiterlijk vrijdag 24 oktober kan er kopij worden aangeleverd voor De BVV-er.
Bij voorkeur via e-mail lettertype ARIAL 10. Het clubblad wordt daarna op de homepage gepubliceerd.

Oirschot Vooruit Bergeijk 2-3

Wederom de volle winst voor Bergeijk. Nu bleef Bergeijk ook in de uitwedstrijd aan de goede kant van de score. Na een half uur kwam Bergeijk al op 0-2. Oirschot verkleinde nog voor de rust tot 1-2 maar in de 77e minuut counterde Bergeijk naar 1-3 terwijl in de blessuretijd de thuisclub nog tot 2-3 aantekende.

Eerste grote stap naar kunstgras is een feit!

Donderdagavond heeft de gemeenteraad besloten om onze vereniging .......

Gevonden voorwerpen

Gevonden zaterdag 20 september een blauw trainingsjack van het merk Saller met het logo rkvv bergeijk maat 176.
Het jack is blijven hangen in de kleedzaal.

Bergeijk-Wilhelmina Boys 2-1

De derde wedstrijd in deze competitie gaf duidelijk aan, dat de eerder aangetoonde lichtpunten verzilverd werden. Nu won Bergeijk tegen promovendus Wilhelmina Boys.

Sponsors van RKVV Bergeijk

• Webbees internet en ontwerp