facebook twitter

Informatiegids

D'n Aonhang

Fotos E-kamp

Edwin van Nuland mede organisator van het E-kamp had nog een paar foto's voor op de website.

Clubblad editie 2 online

Het nieuwe clubblad staat weer online editie 2 van de dit seizoen ingevoerde digitale versie.

E-kamp 2015

Hallo binnenkort staan hier de foto’s van het E-kamp 2015. Dit jaarlijks terugkerend festijn, kan ook alleen maar georganiseerd worden als we fanatieke, sportieve en lieve meisjes en jongens hebben in onze E-afdeling.

Voorlopige elftalindeling seizoen 2015-2016

Voorlopige elftalindeling seizoen 2015-2016 en programma voor augustus/september.

Administratiekantoor Hoeks wint 16e sponsortoernooi

Met maar liefst 20 teams werd zaterdag 6 juni om 12.30 uur gestart met het 16e sponsortoernooi van RKVV Bergeijk. Onder goede weersomstandigheden werd er na de mooie, sportieve maar vooral spannende poulewedstrijden de strijd voortgezet in de kwartfinales.

Sportpark gesloten

Aangezien de velden in onderhoud zijn, is het absoluut niet toegestaan om de velden te betreden. De poorten van het sportpark zitten daarom ook op slot.

Oproep voor hulp

Niet gelijk dit artikel negeren als je de titel leest! Want we hebben namelijk hulp nodig voor leuke zaken! Bied na het Dames elftal, Veteranen team en de A, C en D-junioren jezelf of je eigen elftal aan om mee te helpen om vierkante meters kunstgras te verkopen. O.a. bij Marktfestival (zondag a.s.) en zomercarnaval (zondag 26 juli a.s.) en er is nog één route te lopen van de huis-aan-huis actie.

Actie Paul Boudewijns

Wie de Kept inrijdt kan het niet ontgaan: Paul Boudewijns verkoopt plantjes en de opbrengst gaat naar RKVV Bergeijk.

Sponsors van RKVV Bergeijk

• Theuws fijnmechanische industrie